Snelheidscontroles in Leiden

De politie heeft de afgelopen week in Leiden en Voorschoten diverse snelheidscontroles gehouden. Het hardst werd gereden op de Haagweg, daar is de maximumsnelheid 50 km, een automobilist presteerde het om daar bijna 100 km te rijden. Verdere toppers waren de Hoge Rijndijk waar 78 km werd gereden en in Voorschoten haalde iemand op de Leidseweg 82 km. Bij een controle op de Boshuizerkade bleek 47% van de automobilisten te hard te rijden. De snelheidscontrole op de Boshuizerkade was van te voren aangekondigd.

Ook de komende maanden zullen er op de Boshuizerkade snelheidscontroles worden gehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×