Daklozen gaan demonstreren

Leidse daklozen organiseren op zaterdag 2 september een demonstratie, dat meldt de website van de SP. Met de demonstratie willen de daklozen aandacht vragen voor het wegjaagbeleid van de gemeente Leiden en het gebrek aan slaapplaatsen voor dak- en thuislozen voor de komende winter. De demonstratie start om 14.00 uur vanaf het slaaphuis aan de Boommarkt. De Leidse SP zal tijdens de demonstratie aanwezig zijn “om deze steun en kracht bij te zetten.” De daklozen voelen zich slachtoffer van het beleid in Leiden, ze worden steeds van terrassen weggejaagd, omdat ze voor overlast zouden zorgen.

De dak- en thuislozen maken zich ook zorgen over de komende winter, er zouden nog niet genoeg slaapplaatsen zijn geregeld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×