Nel De Koning-Beurze werd vandaag 100 jaar (Foto: Jaap Bol)

Loco-Burgemeester bezoekt 100-jarige

Loco-Burgemeester Paul Jonas brengt vanmorgen een bezoek aan mevrouw Neeltje (Nel) De Koning-Beurze, zij viert vandaag haar 100ste verjaardag in Wooncentrum Haagwijk aan de Beethovenlaan. De burgemeester neemt een taart mee voor het hele tehuis. Nel werd in Leiden geboren op 26 augustus 1906 en was één van elf kinderen. In 1930 trouwde ze met Jacobus Nicolaas de Koning. Het huwelijk duurde tot aan het ovelijden van haar man in 1959.

Nel woont sinds twee en een half jaar in Haagwijk, daarvoor woonde ze in een aanleunwoning in Rosenburgh. Ze heeft het in Haagwijk erg naar haar zin en is blij met grote en kleine aandacht, kortom ze is een gelukkig mens.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×