Wijk-Olympics in Leiden Noord

Morgenochtend is het Kooiplein het Olympisch centrum van Leiden Noord, dat meldt de website van de wijk. Dan worden n.l. om 10.00 uur de Wijk-Olympics geopend. Met een demonstratie door kinderen, het oplaten van ballonnen en een Olympisch vuur wordt het startsein gegeven voor 10 weken waarin Leiden Noord in het teken van bewegen staat. Achthonderd kinderen van De Dolfijn, De Springplank De Viersprong en De Singel zullen vanaf de opening trainen voor een groot, spectaculair optreden in sportcomplex De Zijl op 10 november

Iedereen is van harte welkom om bij de opening van de Wijk-Olympics op het Kooiplein een kijkje te komen nemen. Gedurende de 10 weken waarin de Wijk-Olymics worden gehouden is er in de bibliotheek in ’t Spoortje een tentoonstelling ingericht over sporten en de Olympische Spelen. Meer informatie over de Wijk-Olympics is te verkrijgen via telefoonnummer: 071-5233209.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×