Open dag bij Jeugdtheaterschool

De Jeugdtheaterschool Leiden e.o. houdt op 9 september een Open Dag. Op de Open Dag kunnen kinderen en jongeren van 6 t/m 20 gratis proeflessen volgen, kijken naar video’s van voorstellingen en informatie krijgen over lessen, lestijden en kosten. De Open Dag wordt gehouden in het gebouw van de Jeugdtheaterschool aan de Haagweg 4. De toegang is gratis. De avond ervoor wordt voor belangstellenden van 13 jaar en ouder de voorstelling “FAUST” gespeeld door leerlingen van het derde jaar van de MBO Theaterschool uit Rotterdam.

De Open Dag begint om 12 uur ’s ochtends. De hele dag zijn er video’s te zien van voorstellingen, presentaties en filmpjes van cursussen van de afgelopen seizoenen. Er zijn informatiebladen over de verschillende cursussen en de docenten van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. zijn aanwezig om persoonlijk toelichting te geven op de cursussen.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur Open lessen Opleidingsklassen
14.00 uur Open lessen Musicalklas
16.00 uur Open lessen Toneel
17.00 uur Open lessen Dramaklas

Voor wie op 9 september niet in staat is om op de Open Dag te komen, is op de website van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. (www.jtsleiden.nl) te vinden wat er het nieuwe seizoen allemaal kan worden gedaan. Ook inschrijfformulieren zijn van de site te downloaden. Telefonisch is de Jeugdtheaterschool te bereiken op nummer 071-5144614

De lessen beginnen 16 september en de daaropvolgende week.

De voorstelling “FAUST” wordt gespeeld door derdejaars leerlingen van de MBO Theaterschool in Rotterdam. Een van hen is een oud-leerlinge van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. In het tweede jaar van hun opleiding tot acteur hebben ze gewerkt met het toneelstuk Faust. Met hun docent, Jaco van der Molen, hebben ze een eigentijdse versie van deze klassieke tekst gemaakt. De liedjes in de voorstelling, van de Rolling Stones, worden live gezongen.

“FAUST” speelt op vrijdag 8 september om 19.00 uur en 20.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×