Oplichter aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht een 36-jarige Katwijker aangehouden, de man werd sinds 11 februari gezocht omdat hij toen met een zielig verhaal een 52-jarige Leidse vrouw had opgelicht. De Leidse was bezig in een school aan de Storm Buysingstraat toen de man daar binnen kwam om een verhaal op te hangen dat hij tegenover de school woonde, zich had buitengesloten en naar zijn zieke moeder moest. Dit kon echter niet omdat de benzinetank van zijn auto leeg was, de vrouw leende hem 20 euro die ze dezelde dag weer terug zou krijgen. De man heeft ze echter nooit meer gezien. Tijdens een verkeerscontrole afgelopen nacht in Katwijk liet de oplichter tegen de lamp.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×