Holiday Inn start gratis shuttleservice

Vanaf aanstaande maandag kunnen gasten van Holiday Inn Leiden kosteloos gebruikmaken van de nieuwe shuttleservice van het hotel. Op werkdagen kunnen zij in de ochtend- en avondspits worden vervoerd van Holiday Inn Leiden naar Leiden Centraal station en vice versa. “Na een uitgebreide inventarisatie onder onze zakelijke gasten, bleek er behoefte te bestaan aan een rechtstreekse busverbinding van en naar Leiden Centraal station. Aan ons dus de taak om te zoeken naar een passende oplossing om onze gasten tegemoet te komen. Die hebben we gevonden in het zelf exploiteren van een gratis shuttleservice, in samenwerking met Taxibedrijf de Groot uit Leiden. Als deze faciliteit ertoe bijdraagt dat onze gast een nog prettiger verblijf ervaart en graag bij ons terugkeert, dan is deze investering ons dat meer dan waard,” aldus General Manager Max Worms.

De shuttlebus rijdt van maandag tot en met vrijdag, in de ochtend- en avondspits. De dienstregeling is opvraagbaar via www.holiday-inn-leiden.com/shuttleservice.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×