Kevin komt met nieuwe single

Vanaf 1 oktober ligt de nieuwe single cd van het regiotalent Kevin Florijn in de winkel. Volgens Kevin zelf zijn de nummers die op de cd staan erg leuk geworden, ze zijn geschreven door o.a. Mike Peterson en Paul Louwers: “Natuurlijk hoop ik dat de single goed wordt opgepakt en dat er velen worden verkocht, hoe meer singles er worden verkocht hoe hoger de notering in de hitlijsten. “Ik hoop dan ook op veel steun van mijn fans.” Maar meer over de liedjes wil Kevin niets kwijt, “het blijft een verrassing, dus kom naar een van mijn release party’s en oordeel zelf.”

Kevin organiseert twee releaseparty’s rond de single, op zondag 8 oktober in Partycentrum de Zijl en zondag 15 oktober in Bar Bistro de Roos in Rijnsburg. In Leiden wordt de cd uitgereikt door Lesley Williams. Kaarten voor de party’s zijn o.a. verkrijgbaar bij Partycentrum De Zijl en Slagerij de Roode. Meer informatie over Kevin is hier te vinden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×