Mannen schrikken van het stoepbord bij de Hoogvliet in Leiden.

Hartevelt plaatst grootste stoepbord ter wereld

Vanaf vandaag gaat Hartevelt jonge jenever bij verschillende slijterijen in Nederland het grootste stoepbord ter wereld plaatsen. Het bord is maar liefst 3 meter hoog en dient ter promotie van de nieuwe extra grote fles jonge jenever van 1,5 liter. Het bedrijf doet met de plaatsing van het bord een gooi naar plaatsing in het Guiness Book of Records. Nederland drinkt zo’n 17 miljoen liter jenever per jaar waarvan 80% voor rekening wordt genomen door mannen. Het merk Hartevelt heeft zijn oorsprong in Leiden, waar Abraham Hartevelt in 1780 distilleerderij De Fransche Kroon kocht.

Matthijs van Zanten van Hartevelt: “Jenever is een echte mannendrank. Een koude borrel is voor veel mannen ook een statement van hun mannelijkheid.” De top drie van interesses van de jeneverdrinker onderstreept de woorden van Van Zanten: voetbal, vissen en vrouwen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×