Verkeerscontrole in Leiden en Leiderdorp

In samenwerking met de Inspectie Verkeer en Waterstaat heeft de politie gisteravond in Leiden en Leiderdorp een verkeerscontrole gehouden, specifiek gericht op taxi’s. Er werd gecontroleerd op bij de taxistandplaats aan het Stationsplein, daarna werden door motoragenten taxi’s uit het verkeer gehaald en voor controle begeleid naar een de Leidsedreef in Leiderdorp. Twee chauffeurs werden bekeurd voor het niet juist invullen van de werkmap. Tijdens de controle werden ook nog 5 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van een gordel, 5 voor het niet voeren van verlichting en een bromfietser werd bekeurd omdat hij door het rode licht reed.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×