Wandelboekje 'Jonge Rembrandt Groot'

De buitenexpositie ‘Jonge Rembrandt Groot’ is voltooid en een groot succes. Iedereen die Leiden bezoekt kan het Leidse werk van de grootmeester uit de 17e eeuw bewonderen. Inmiddels is er ook een wandelboekje verschenen dat, naast alle achtergronden over de verschillende werken van Rembrandt, ook een wandelkaart en diverse foto’s bevat. Het doel van ‘Jonge Rembrandt Groot’ is om de Leidenaar en bezoekers van de stad kennis te laten maken met de Leidse werken van Rembrandt en de stad gedurende het Rambrandtjaar feestelijk aan te kleden.

Het wandelboekje is te koop voor EUR 8,95 bij de volgende verkooppunten: Regionaal Archief Leiden, Stedelijk Museum De Lakenhal, Universiteit Leiden – Visitor’s Centre,Boekhandel Kooyker, Van Stockum, De Slegte, Rembrandt Ontvangsthal Atelier Kunst & Ko, Griffioen Presents, VVV Leiden, en de Hortus Botanicus.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×