Burgemeester bezoekt 70-jarig bruidspaar

Burgemeester Lenferink heeft afgelopen zaterdag een felicitatiebezoek gebracht aan het 70-jarig bruidspaar Logeman-Van Oosten. Sinds 2003 woont het paar in Woon-, Zorg- en Dienstencentrum De Robijn. Op 2 september 1936 trad het echtpaar in het huwelijk in Leiden. De burgemeester heeft namens de Koningin het paar een gelukwens aangeboden en twee boeken over Leiden, één over het Leiden van nu en één over het Leiden van vroeger.

Tijdens het bezoek waren ook de twee zusters van mevrouw Logeman aanwezig en werd gesproken over werk, Leiden en de locatie waar het paar is getrouwd, niet in het stadhuis aan de Breestraat want dat was afgebrand maar in een gebouw aan de Nieuwe Rijn waar in 1936 Burgerzaken was gevestigd.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×