Man en vrouw met spuitbus in gezicht gespoten

Een 29-jarige Leidenaar en zijn 26-jarige vriendin zijn donderdagavond 31 augustus in de Ir. Driessenstraat vanuit een rijdende auto met een spuitbus in het gezicht gespoten. De man fietste samen met zijn vriendin die achterop zat in de richting van de Oosterkerkstraat toen een auto naast hen kwam rijden. De passagier stak zijn arm uit het raam en spoot met een spuitbus een bijtende, brandende vloeistof in het gezicht van de man en de vrouw. De slachtoffers hebben niet veel van de dader kunnen zien door de uitwerking van de vloeistof. Thuis hebben ze een vriend gebeld die ze naar het ziekenhuis heeft gebracht. Het enige wat de man en vrouw kunnen vertellen is dat het om een donkere auto gaat die in de richting van de Singel wegreed.

De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×