Neals Strik en Roché Silvius

Neals Strik en Carla Ophorst winnen 31ste Vlietloop

De 10 Engelse Mijl, de vervanger van de halve marathon tijdens de 31ste Vlietloop, is gewonnen door Neals Strik, bij de vrouwen won Carla Ophorst. De organisatie onder leiding van Robert Laan had besloten, mede door de vaak warme omstandigheden, de halve marathon te vervangen door de iets kortere 10 mijl, iets meer dan 16 kilometer. Twee oud winnaars streden dit jaar om de overwinning, Neals Strik, winnaar in 2001 en Roché Silvius, winnaar in 2001 en 2005. Carla Ophorst werd 6e overall en won daarmee ruidschoots de wedstrijd bij de vrouwen.

Diny Bosker en Leny van der Plas op plaatsen twee en drie gaven de jongerevrouwen het nakijken.

Leiden Voorschoten vlietloop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×