Ook dit jaar geen Vlietloop in Voorschoten

De 45e editie van de Voorschotense Vlietloop zal ook dit jaar niet plaatsvinden. Dat bevestigt voorzitter Robert Laan desgevraagd. De laatste Vlietloop werd gehouden in 2019.

Na twee jaar corona, lukte het ook vorig jaar niet om op tijd aan de voorbereidingen te kunnen beginnen. “We starten al in januari met de organisatie en toen was nog niet duidelijk wanneer evenementen weer doorgang konden vinden”, vertelde Laan bij het afblazen begin juni. Hij sprak toen van een ‘sabbatical’, maar ook dit jaar komt er dus geen hardloopwedstrijd door Voorschoten en omgeving.

Later deze maand heeft Laan overleg met het bestuur van Voorschoten ’97 atletiek. “Die gaan het overnemen, maar dat lukt niet meer dit jaar in verband met het verkrijgen van alle benodigde vergunningen.” Ook is inmiddels te tijd te kort voor het regelen van zaken als automatisering, het huren van de sporthal en het regelen van voldoende vrijwilligers.

Het is de bedoeling dat ook andere sportclubs uit Voorschoten gaan meewerken aan de organisatie van de Vlietloop, zodat er in 2024 een vliegende doorstart gemaakt kan worden.

Sport Voorschoten vlietloop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×