Leiden in de race voor titel 'Studentenstad 2006'

Twaalf steden, waaronder Leiden, strijden deze week om de titel ‘studentenstad van 2006’. De verkiezing wordt gehouden door NOSHeadlines. Verslaggevers van de website hebben de steden geselecteerd. Dit gebeurde na onder meer gesprekken met burgemeesters en aankomende studenten. Verschillende ambassadeurs van de steden prijzen hun stad aan in een filmpje op de website. Bezoekers kunnen tot en met zondag stemmen. De winnaar wordt maandag bekendgemaakt.

Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Wageningen doen mee aan de verkiezing.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×