Speeltuin Zuiderkwartier bestaat 80 jaar

Aanstaande zondag viert Speeltuin Zuiderkwartier haar 80-jarig bestaan. De oudste speeltuin van Leiden laat deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar voorbij gaan. Daarom is het aanstaande zondag groot feest op de tuin. Tussen 12.00 – 17.00 uur kunnen de kinderen genieten van allerlei activiteiten. Ook is de speeltuin blij, dat de speeltuin na een jaar hard werken met ontzettend veel vrijwilligers weer helemaal voldoet aan de eisen van nu. De speeltuin wordt dan ook opnieuw geopend. Dit zal plaatsvinden rond één uur. Aansluitend gaan de activiteiten van start.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×