Doorrijder na aanrijding opgepakt

De politie heeft vrijdagavond in de Van Riebeeckhof een 31-jarige man uit Leiden aangehouden die ’s middags op de kruising van de Maresingel met de Sophiastraat een 51-jarige fietser uit Voorschoten had geschept. Het slachtoffer kwam daarbij tegen de voorruit van de auto. De ruit brak en de man kwam op het wegdek terecht. De auto reed door maar werd kort daarop in de Sophiastraat achtergelaten.

De fietser werd ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken en is thuis afgezet. De man had rugklachten. De verdachte werd zaterdagmiddag weer in vrijheid gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×