Drie aanhoudingen na bedrijfsinbraak

De politie heeft maandagnacht rond 02.00 uur op de A4 ter hoogte van de afslag Leiderdorp / Hoogmade drie mannen aangehouden. De mannen zaten in een auto die rond 01.55 uur was gezien bij een bedrijfsinbraak aan de Van der Helmlaan. Daar werden zes computers en twee flatscreens gestolen.

Diverse surveillance-eenheden posteerden zich rond de in- en uitvalwegen van Leiden. Toen de auto even later op de Rijksweg A4 een surveillance-eenheid voorbijreed, kon deze de daders na een korte achtervolging aan de kant zetten. In de auto lagen de gestolen goederen.

De verdachten, een 24-jarige man uit Alkmaar, een 29-jarige man uit Amsterdam-Zuidoost en een 31-jarige man uit Amsterdam zijn ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×