Drie aanhoudingen na vechtpartijen op snelweg

Bij twee vechtpartijen tussen weggebruikers op de A4 heeft de politie maandagmorgen drie aanhoudingen verricht. Rond 11.45 uur kreeg de politie melding dat zowel op de oost- als op de westbaan van de Rijksweg er een vechtpartij gaande was. Op de oostbaan, richting Amsterdam, kregen een 45-jarige automobilist uit Leiden en een 41-jarige automobilist uit Den Haag ruzie over elkaars verkeersgedrag. Het ging daarbij over het van rijstrook wisselen op het moment dat de ander wilde gaan inhalen. De Leidenaar verklaarde bedreigd te zijn met een stiletto, de Hagenaar verklaarde met een pijp op zijn rug te zijn geslagen door de Leidenaar. De politie onderzoekt dit.

Op de westbaan, richting Rotterdam, raakten een 54-jarige automobilist uit Amsterdam en een 46-jarige man uit Zaandam met elkaar slaags. Na een lichte aanrijding ging de Amsterdammer door het lint en sloeg op de Zaandammer, die hij als de veroorzaker zag, in. Hij werd aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×