Provincie werkt aan N206

Eind augustus is de provincie Zuid-Holland gestart met groot onderhoud aan de provinciale weg tussen Zoetermeer en Leiden (N 206). Vanaf 18 september is het traject ter hoogte van Zoeterwoude-Dorp aan de beurt.

Van maandag 18 september tot maandag 9 oktober wordt op werkdagen tussen 09.00 uur ’s ochtends en 15.00 uur ’s middags gewerkt aan de Burgemeester Detmersweg, vanaf dekruising Dr. Kortmanstraat in Zoeterwoude-Dorp tot aan de kruising met de Dirk vanSandhorstweg.

Gedurende drie weken is op dit deel van de N 206 permanent een halve rijbaanafgezet. Het verkeer wordt in één richting over de N 206 geleid, verkeer in de andere richting wordt over de parallelweg (Papeweg) geleid. Zowel op de vrije rijbaan van de Burgemeester Detmersweg als op de Papeweg geldt een snelheidsbeperking van 30 km. per uur. Dit om de veiligheid op beide wegen zoveel mogelijk te waarborgen.

In de drie weken dat er gewerkt wordt, kunnen omwonenden en passanten te maken krijgen met verkeershinder en geluidsoverlast. De provincie probeert samen met de aannemer de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×