Doorgereden na aanrijding, politie zoekt bestuurder

De politie is op zoek naar de bestuurder van een personen- of vrachtauto die afgelopen maandagmiddag rond 12.10 uur op de Van der Werfstraat ter hoogte van de kruising met de Vollersgracht een radarauto van de Politie Hollands Midden heeft aangereden. Een agent ontdekte bij terugkomst dat de geparkeerde radarauto aan de linkerzijde flink was beschadigd, schade die waarschijnlijk is veroorzaakt door een auto of vrachtwagen. De politie sluit niet uit dat, indien het om een vrachtauto gaat, de bestuurder niets van de aanrijding heeft gemerkt.

De politie vraagt de bestuurder alsnog contact op te nemen via 0900-8844, ook andere getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×