Verdachten van inbraak aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht rond 5.30 uur twee Leidenaars van 25 en 29 aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Herengracht. Op een nog onbekende manier wisten inbrekers de voordeur te openen waarna er uit de gang twee tassen en een rugzak met inhoud werden meegenomen. Na een melding zagen agenten de twee mannen, bekenden van de politie, lopen met tassen bij zich die ze aandachtig bekeken. Toen de twee de politie in het vizier kregen probeerden ze te ontkomen. Op de Kaarsemakerstraat en Kraaierstraat konden ze alsnog worden aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×