Pancras-West organiseert inspraakavond

De wijkvereniging Pancras-West organiseert voor omwonenden op dinsdagavond 19 september in het Koetshuis De Burcht een inspraakavond betreffende Eurodusnie. De wijkvereniging organiseert deze avond omdat men vindt dat de gemeente nalaat omwonenden en de wijk inspraak te geven over de plannen van Eurodusnie. Via het raam en de website heeft Eurodusnie aangekondigd dat vanaf 23 september het verbouwde complex aan de Koppenhinksteeg weer opengaat. De gemeente heeft volgens de wijkvereniging nog steeds niet gereageerd op hun brieven over de ‘illegale verbouwing’.

Pancras-West wil van omwonenden weten wat die vinden van het feit “dat de gemeente, ook nog eigenaar van de panden, toestaat dat er gesloopt en verbouwd wordt in twee Rijksmonumenten, zonder vergunning en zonder dat daarop door omwonenden gereageerd kon worden”. De inspraakavond start om 20.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×