Leidenaar bekent meerdere inbraken

Een 29-jarige man uit Leiden die donderdagnacht samen met een 25-jarige man, eveneens uit Leiden, werd aangehouden in verband met een inbraak in een woning aan de Herengracht, heeft inmiddels nog tien andere woninginbraken en drie auto-inbraken bekend. Tijdens de inbraken, die in de maanden juli en augustus werden gepleegd, werden ondermeer laptops, portemonnees, mobiele telefoons, een horloge en een digitale camera ontvreemd. Ook heeft hij met diverse pinpassen geprobeerd geld op te nemen. Dit is één keer gelukt met een creditcard.

De man kwam de woningen binnen door middel van het openhengelen van de voordeur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×