'Vecht in Zicht' bestaat uit een landhuis en een herenhuis met een grote tuin. De bestaande villa ertussen is gerestaureerd. (Artist Impression: Phoenix/Van Hoogevest).

Leidse makelaar verkoopt kapitale villa's aan de Vecht

De Vecht krijgt er acht miljonairs bij. Op het Viod/Welkoopterrein langs de rivier in Maarssen verrijzen twee gebouwen met elk vier zeer grote en luxe appartementen. De goedkoopste kost 1,7 miljoen euro, de duurste meer dan 2 miljoen. Eind deze maand gaat Graal Makelaardij uit Leiden landelijk adverteren voor het project. Dat meldt het AD. De bouw start vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2007, mits de appartementen verkocht zijn.

Al zo’n 150 mensen hebben via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de appartementen. “Maar de prijs is voor hen nog een verrassing, dus ik denk dat veel belangstellenden afhaken,” aldus makelaar W. Graal in het Algemeen Dagblad. Verkopers van grote huizen zoeken steeds vaker een mooi en groot appartement, signaleert de specialist in de top van de woningmarkt.

Graal: “Het gewenste vloeroppervlak is de afgelopen jaren toegenomen. Vroeger was een appartement van 150 vierkante meter mooi, nu moet dat minimaal 200 vierkante meter zijn.” Het nieuwe project aan de Vecht bestaat uit een landhuis met de naam Middelweerd en een statig herenhuis dat Groenenwoud heet. Beide tellen vier verdiepingen, elk appartement beslaat een hele verdieping. De oppervlakte per woning varieert van 230 tot 375 vierkante meter. Bij elke woning horen twee plekken in de parkeerkelder en een aanlegplaats voor een sloep in de Vecht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×