Politie zoekt vermiste man

Sinds afgelopen vrijdag 8 september wordt de 35-jarige Bert Karsies uit Eindhoven vermist. De man vertrok die dag rond 19.00 uur vanuit Leiden na een ruzie met zijn vriendin. Sindsdien is hij niet meer gezien. Bert is tussen de 1.85 en 1.90 m groot. Hij heeft een fors postuur, blanke gebruinde huidskleur, groene ogen en kort donkerblond haar. Hij draagt een bril met metalen montuur. De man heeft enkele kleine littekens in het gezicht en achter het linkeroor. Hij heeft een onregelmatig gebit en mist linksonder en rechtsboven enkele tanden. Bert was gekleed in een spijkerbroek of vrijetijdsbroek en een t-shirt. Hij rijdt in een groene Ford Galaxy met het kenteken TZ-FJ-14.

Personen die Bert Karsies sinds vorige week vrijdag nog gezien hebben of weten waar hij zich bevindt kunnen contact opnemen met de politie van Eindhoven Woensel-Noord, 0900-8844.

Advertentie

Leiden karsies


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×