COC Leiden start gespreksgroepen homoseksualiteit

Het COC Leiden start in oktober 2006 nieuwe gespreksgroepen over homoseksualiteit. Er zijn twee vrouwengroepen: Eén voor vrouwen tot 30 jaar en één voor boven de 30. Op acht avonden praat je met leeftijdgenoten over leuke en serieuze onderwerpen. Coming-out, uitgaan, verliefdheid, seks. Alles wat met homo-zijn te maken heeft, komt aan bod. Deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zijn in het gebouw van het COC Leiden aan de Langegracht 65 en starten in oktober.

Info en aanmelden: 071 – 5231866 (Tessa), gespreksgroep-v@cocleiden.nl of via www.cocleiden.nl. Alle aanmeldingen en vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×