Wijkvereniging beticht Eurodusnie van milieuvervuiling

Voorzitter Jaap van Meijgaarden van de Wijkvereniging Pancras-West beschuldigt Eurodusnie van milieuverontreiniging. “Een buurtbewoner heeft geconstateerd dat medewerkers van Eurodusnie verfresten door het riool in de Koppenhinksteeg hebben gespoeld. Op twee straatputten in de steeg is duidelijk waarneembaar dat dit inderdaad het geval is,” aldus Van Meijgaarden. Naar aanleiding van een klacht van die wijkbewoner gaat het milieuteam van Hollands Midden volgens Van Meijgaarden een onderzoek instellen. De wijkvereniging heeft wethouder Steegh van het gebeurde in kennis gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×