Wethouder opent Vrijwilligersinformatiemarkt

Wethouder van onderwijs, welzijn en zorg, Gerda van den Berg opent morgenmiddag om 12.00 uur de vrijwilligersinformatiemarkt op het Evenementenplein aan de Beestenmarkt. De markt vindt dit jaar voor de achtste keer plaats en wordt georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk. De gemeente ondersteund de activiteiten omdat allerlei voorzieningen zoals sportclubs, speeltuinen en wijkverenigingen door vrijwilligerswerk in stand worden gehouden.

Wethouder Van der Berg: “Vrijwilligerswerk is het cement van de samenleving. Ruim een kwart van de Leidse inwoners verricht regelmatig vrijwilligerswerk; en daar ben ik erg trots op. Ik doe dan ook graag een oproep aan iedereen die wel eens heeft gedacht aan vrijwilligerswerk: Kom dit weekend naar de Vrijwilligersinformatiemarkt aan de Beestenmarkt!”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×