Nieuwe keten babyspeciaalzaken start in Leiden

Nederland krijgt een nieuwe keten voor babykleding: Lief! De eerste winkels openen volgende week in Hengelo en Leiden. De keten is een nieuwkomer op de baby- en peutermarkt en biedt kleding en inrichtingen voor de baby- of peuterkamer. Lief startte met een klein winkeltje in Giessenburg en groeide in iets meer dan een jaar uit tot een franchiseformule. Eind van dit jaar komt er ook een winkel in Den Bosch en ook in 2007 wil de keten een aantal winkels openen. Lief! wil binnen enkele jaren groeien tot een franchiseketen met landelijke dekking.

Lief! ondersteunt Orange Babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Van ieder verkocht lief! product gaat een deel naar een speciaal project ‘Baby Heaven’ in Windhoek (Namibië), waar een weeshuis wordt gebouwd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×