Politie doet onderzoek naar mishandeling buschauffeur

De politie is op zoek naar personen die getuige zijn geweest van de mishandeling en belediging van een buschauffeur uit Lisserbroek. Het voorval vond afgelopen maandagavond rond 20.05 uur plaats op het busplein van het Centraal Station in Leiden. Er stapten zo’n 35 passagiers in de bus lijn 50 met bestemming Haarlem. Als laatste stapte een vrouw van rond de 20 jaar in, op het moment dat de chauffeur de deur achter haar sloot, onstak ze in hysterie en beledigde op luide toon de chauffeur, deze opende op haar verzoek de deuren weer waarna de vrouw uitstapte. Eenmaal buiten sprak ze een onbekende man aan, stormde vervolgens weer naar binnen en begon op de buschauffeur in te slaan.

Twee mannelijke passagiers schoten de chauffeur te hulp en zetten de vrouw weer buiten, daar zag ze nog kans om door het open portiersraampje met kracht nog enige tijd aan de arm van de chauffeur te gaan hangen. Vervolgens liep ze met de onbekende man weg. De politie in Leiden verzoekt getuigen van het voorval zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×