Vrijdag prijsuitreiking rookvrije horeca-actie

Vrijdagmiddag om 16.30 uur wordt in het Stadhuis de winnaar bekend gemaakt van de rookvrije horeca-actie tijdens de autovrije zondag van afgelopen weekend. Alle deelnemende horecagelegenheden zijn afgelopen zondag tijdens de actie ‘Geef Leiden Lucht’beoordeeld door een deskundige jury. Deze bestond uit wethouder van Onderwijs, Welzijn en Zorg Gerda van den Berg, directeur van het Astma Fonds Michael Rutgers, directeur GGD Hollands Midden Sjaak de Gouw, Conny Broeyer raadslid van de PvdA en mevrouw Kamla Balak, horecacoordinator.

De prijs voor de meest creatieve uitvoering van het rookvrije horecaconcept wordt uitgereikt door wethouder John Steegh van Verkeer en Milieu.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×