Man vernielt politiebus

De politie heeft afgelopen nacht een 34-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van vernieling van een politiebus. Een getuige zag hoe een man bij het politiebureau aan de Vijf Meilaan meerdere keren met een slagvoorwerp tegen de ruit van een politiebus sloeg. De man was hierna weggelopen. Agenten troffen later in de Hoflaan een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement. De agenten hielden de man aan, hij bleek onder invloed te zijn van alcohol.

De man werd aangehouden en moet nog worden gehoord. De politiebus had een gebroken spiegel en enkele deuken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×