Ruiten ingegooid bij PNVD-voorzitter

De Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) heeft bij de politie aangifte gedaan van vernieling. Woensdagavond ging er tot twee keer toe een steen door de ruit bij de woning van partijvoorzitter Marthijn Uittenbogaard in Leiden. Eerder deze week werd in de buurt van de woning van Uittenbogaard een pamflet verspreid met een waarschuwing tegen de ‘pedopartij’. Daarop stond ook het huisadres van Uittenbogaard in Leiden-Noord vermeld. De politie is op zoek naar de daders van de vernielingen. Ook heeft de politie een brief in de wijk verspreid waarin wordt aangegeven dat Uittenbogaard nooit is veroordeeld vor pedofiele misdrijven.

De partij heeft 570 handtekeningen nodig om op 22 november aan de verkiezingen mee te doen. Begin september had zij er honderd verzameld.

Advertentie

Leiden pedopartij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×