Medewerkers van de nieuwe omroep presenteren de winnende naam (Foto: Huibert Guijt, Vlok.net).

Katwijk heeft nieuwe lokale omroep

De nieuwe omroep die ontstaat uit de samenvoeging van de VLOK en SOR/Mebora gaat RTV Katwijk heten. Interimvoorzitter Gerard Verheij maakte de nieuwe naam vrijdagavond bekend tijdens een informatieavond voor de medewerkers van beide omroepen. Leon Krijgsman won met deze naam de door de nieuwe omroep uitgeschreven prijsvraag.

Het is de bedoeling dat de nieuwe naam medio 2007 daadwerkelijk gebruikt zal gaan worden. Tot die tijd blijven de oude omroepnamen gehandhaafd, eerst moet de ledenvergadering van de VLOK de fusie nog formeel goedkeuren.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×