Eurodusnie de hele week open

Eurodusnie is vanaf vandaag elke dag geopend. Normaal gesproken zijn de verschillende activiteiten in de Koppenhinksteeg alleen op donderdag tot en met zondag geopend, maar vanwege alle interesse en commotie rond de heropening heeft Eurodusnie besloten om deze week elke dag open te gaan. Het noodbevel, waardoor niemand de panden mocht betreden, liep zondagmorgen af. Ook zijn de hekken verwijderd en is de politiebewaking opgeheven.

Vandaag tot en met woensdag zijn in ieder geval de Linkse Kerk, Helpdesk, en bij genoeg bezetting ook de Weggeefwinkel, geopend van 14.00 tot 17.00. Komende donderdag wordt het reguliere programma hervat. Meer informatie daarover staat op de eurodusnie website //eurodusnie.nl/.

Leiden Linkse Kerk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×