Bromfietser aangereden

Vrijdagavond is een 55-jarige bromfietser uit Leiden op de Churchillaan aangereden door een 29-jarige automobilist, eveneens uit Leiden. De automobilist verklaarde dat hij rechtsaf de Cornelis Schuytlaan op wilde rijden toen de bromfietser met hoge snelheid kwam aanrijden, een aanrijding was niet meer te voorkomen. De bromfietser klapte in de flank van de auto, werd gelanceerd en kwam tegen een verkeerspaal terecht. De bromfietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een getuige heeft verklaard dat de bromfietser door rood is gereden. De politie onderzoekt het voorval.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×