Asieldieren zoeken collectanten

Voor de jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 2 t/m 7 oktober, is dierenasiel Stevenshage dringend op zoek naar collectanten. Stevenshage vangt jaarlijks ongeveer duizend honden, katten, cavia’s, konijnen en andere dieren op voor de gemeenten Alkemade, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnwoude, Sassenheim, Voorhout, Voorschoten, Voorhout, Warmond, Valkenburg en Zoeterwoude. De opbrengst van de collecte is in zijn geheel bestemd voor de asieldieren, voor de opvang en verzorging van de dieren is het asiel sterk afhankelijk van deze jaarlijkse collecte. Wie wil helpen collecteren kan zich aanmelden via collectanten@dierenasielleiden.nl, telefonisch aanmelden kan ook via 071-5313295 of voor de gemeente Teylinen via 071-5172126. “We kunnen in alle gemeenten extra collectanten gebruiken, hoe meer collectanten, des te meer geld voor de dieren”, aldus asielbeheerder Leen Gottschal.

Streek-dierentehuis Stevenshage ontfermt zich over dieren uit: Alkemade, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnwoude, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout, Voorschoten, Voorhout, Warmond, Valkenburg en Zoeterwoude. Het dierenasiel vangt jaarlijks circa duizend honden, katten en andere dieren op. Daarnaast heeft Stevenshage een pension waar dieren hun vakantie kunnen doorbrengen. Website van Stevenshage: www.dierenasielleiden.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×