Woensdag eerste 071-ICT Café

Komende woensdag vindt vanaf 15.30 uur in De Stal aan de Darwinweg in Leiden het eerste 071-ICT Café plaats, een netwerkbijeenkomst voor mensen die werkzaam zijn in de ICT-industrie in het 071 gebied. Ondernemers, werknemers, freelancers en studenten die denken dat ze iets bij kunnen dragen aan het segment, zijn van harte welkom. Er zullen drie sprekers aanwezig zijn; René Post vertelt over de startup van CleanBits, Pim de Bokx van BViT spreekt over ICT starters en Dylan Nagel van de Paladin Studio’s vertelt over de 3-D industrie.

Personen die geen uitnodiging hebben ontvangen maar toch graag aanwezig willen zijn kunnen zich inschrijven via www.071-ict.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×