Koninklijke onderscheiding voor Toon Verlaan

Scheidend directeur van de Stichting Radius, Toon Verlaan, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Verlaan was 30 jaar werkzaam op het terrein van het welzijn van ouderen. In 1981 werd hij directeur van de Stichting Radius, een organisatie met tachtig parttime medewerkers en 550 vrijwilligers. Toon Verlaan heeft in Leiden veel initiatieven ontwikkeld. Zo zette hij de dagverzorging in Leiden op en ontwikkelde projecten voor oudere migranten.

Vanmiddag om 16.15 uur, aan het einde van een minisymposium dat ter gelegenheid van het afscheid van Toon Verlaan als directeur van de Stichting Radius om 15.00 uur in de Hooglandse Kerk zal worden gehouden, zal de uitreiking van de onderscheiding plaatsvinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×