Nieuwe materiaalwagen voor K & G

De Leidse muziekvereniging K & G heeft een nieuwe materiaalwagen aangeschaft. Het is al weer de derde materiaalwagen op rij. Door het te klein worden van de huidige materiaalwagen moest wel worden omgezien naar een nieuwe. De laatste was eenvoudigweg afgeschreven. Door een sponsorloop, andere acties, sponsoring van bedrijven en de opbrengst van de oude materiaalwagen kon de nieuwe vorige week definitief worden aangeschaft en aan de leden getoond. De vuurdoop voor de nieuwe materiaalwagen was meteen afgelopen weekend toen K & G een driedaags optreden moest verzorgen in Denemarken, 850 kilometer van Leiden. Dat is gelijk de reden waarom K & G zondagmiddag niet deelneemt aan de Pleintaptoe op de Garenmarkt. Na dit optreden gaat de wagen naar een reclamebureau die er nieuwe belettering en foto’s van de drie orkesten op zal aanbrengen.

Elke keer rijdt de materiaalwagen tot de nok toe gevuld met uniforms en instrumenten vele duizenden kilometers naar optredens in binnen- en buitenland van Jong K & G, de Show-and Marchingband K & G en K & G 3. Ook wordt de materiaalwagen gebruikt voor het vervoer van instrumenten van en naar de buitenrepetities en voor het ophalen van oud papier. De goed herkenbare materiaalwagen zal dus veel in Leiden en daarbuiten te zien zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×