Keytown Hitters junioren kampioen

Het honkbalteam van de Keytown Hitters heeft een lekker jaar achter de rug met slechts één verloren competitiewedstrijd (tegen Adegeest uit Voorschoten). Ook vandaag wonnen de Keytown Hitters die nog maar één punt nodig hadden. De eerste wedstrijd liep lekker. Pitcher Xavier Bolk had bijna een ‘no hitter’ gegooit. Dit houdt in dat alle slagmensen van de tegenpartij met drie slag uit gaan op de plaat. Maar helaas zijn er een paar op de honken gekomen. Geen ‘no hitter’ dus, maar pitcher Xavier heeft wel de 0 in de stand gehouden. De eind uitslag van de eerste wedstrijd is 11-0 voor Keytown geworden.

Door de regen ging de tweede wedstrijd vandaag niet door, terwijl beide teams nog wel zin hadden een een lekker potje. Na afloop van de wedstrijd heeft het team dan maar een ander potje (bier) genomen, samen met coach Frans Bolk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×