Marten Schreuder (links) volgt oud-burgemeester Cees Goekoop op als voorzitter van het dierenasiel.

Goekoop voorzitter af bij dierenasiel Stevenshage

Na bijna twee jaar is Cees Goekoop gestopt als voorzitter van dierenasiel Stevenshage. “Ik word in december 73, tijd om me terug te trekken”, stelt de oud-burgemeester van Leiden. Zijn opvolger is het Leidse bestuurslid Marten Schreuder (51). Goekoop trad in maart 2004 aan na het onverwachte overlijden van Hinne Reilingh. “Een groot gemis. Mijn voornaamste taak in de beginperiode was de continuïteit behouden. Inmiddels is er een voltallig bestuur. Ik vertrek met een gerust hart. Het asiel is in goede handen”, verzekert Goekoop. De nieuwe voorzitter Schreuder is sinds september 2005 lid van het bestuur. “Het asiel vervult een belangrijke maatschappelijke functie en daaraan wil ik mijn steentje bijdragen.”

Stevenshage is het dierenasiel voor Leiden en omgeving en een deel van de Bollenstreek. Tijdens de Open Asieldag op 7 oktober neemt Goekoop afscheid van medewerkers, vrijwilligers, donateurs en andere belangstellenden. Daarnaast kan het publiek die dag tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen nemen in het asiel aan de Kenauweg 1 in Leiden. Bezoekers kunnen kennismaken met de asieldieren en hun verzorgers. Verder is er een lotenverkoop met mooie prijzen en een rommelmarkt met veel nieuwe èn antieke spullen. Ook is er aandacht voor de donateuractie. Wie voor minimaal 12 euro donateur wordt, krijgt een gesponsord dierenpakket cadeau met voer, speeltjes, de asielkalender en nog meer, ter waarde van ruim 20 euro.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×