Onderhoudswerkzaamheden aan de N206

De onderhoudswerkzaamheden aan de N206 verplaatsen zich in de richting van Leiden, in het weekend van 13 t/m 16 oktober zal er aan de weg gewerkt worden tussen Leiden en Zoeterwoude-Dorp. Dit houdt in dat de Europaweg voor al het verkeer is afgesloten van vrijdagavond 13 oktober 21.00 uur tot maandagochtend 16 oktober 05.00 uur. Dat geldt ook voor de op- en afritten van de A4. De weg is afgesloten vanaf de Dirk van Santhorstweg (inclusief de kruising) tot aan het Lammenschansplein. De Vrouwenweg en de Vlietweg zijn bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Recreatiegebied Vlietland is datzelfde weekend niet per auto via de Hofvlietweg in Leiden bereikbaar, wél met de fiets via andere routes.

Doorgaand verkeer van Leiden naar Zoetermeer zal worden omgeleid via de Kanaalweg, Hoge Rijndijk, Willem van der Madeweg naar de A4, de afrit Leidschendam / Forepark of via een van de afritten op de A12. Verkeer vanuit Zoetermeer richting Leiden volgt deze route in omgekeerde richting. Bestemmingsverkeer Zoeterwoude-Dorp wordt vanuit Leiden omgeleid via de Kanaalweg, Hoge Rijndijk, Willem van der Madeweg, de N 11 en de Ommedijkseweg. Dit geldt ook omgekeerde richting. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

In het weekend dat gewerkt wordt kunnen omwonenden te maken krijgen met verkeershinder en geluidsoverlast. De provincie probeert samen met de aannemer de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×