Voorlopige gunning voor Connexxion Taxi Services

Vanaf vandaag krijgt Connexxion Taxi Services B.V. de voorlopige gunning voor het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (CVV) in de gemeenten Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Connexxion Taxi Services B.V. gaat tot 2011 het CVV verzorgen en doet dit onder de naam Regiotaxi. Afhankelijk van mogelijke bezwaren zal na een termijn van 15 dagen de gunning definitief zijn. Connexxion Taxi Services B.V. verzorgt nu ook het CVV in die regio en heeft wederom de gunning in de wacht weten te slepen. “Van de drie biedingen die bij de provincie Zuid-Holland zijn binnengekomen heeft Connexxion Taxi Services B.V. de beste aanbieding”, aldus gedeputeerde Mobiliteit Martin Huls.

In totaal hebben drie bedrijven een bod uitgebracht. De kwaliteit van de drie biedingen was zonder meer goed. De biedingen zijn beoordeeld op de gunningscriteria voor kwaliteit en prijs. Connexxion Taxi Services B.V. kwam daar als beste uit vanwege aanbieding van een 24-uur service per dag voor aanname van reserveringen en klantvragen en het laagste bedrag per zône.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×