BL-ler Joop Riethoven weet hoe hij vrienden maakt. (Foto: Ron Favier).

Joop Riethoven deelt weer worst en borrels uit

Het is al een jarenlange traditie van de inmiddels hoogbejaarde sportorganisator, wielerfanaat en bovendien ras-Leidenaar Joop Riethoven om tijdens de 3 Oktoberoptocht worst rond te delen en jonge jenever te schenken ter hoogte van cafe De Tregter aan de Witte Singel. Ter plekke is Joop druk bezig de vele kilo’s rook- en leverworst te snijden en vervolgens rond te delen. Ook de jonge borrels gaan er bij de wachtenden die halsreikend uitkijken naar het begin van de optocht prima in.

De deelnemers aan de optocht en zeker de commissieleden die Joop allemaal van naam kent laten zich de traktatie prima smaken.

Leiden 3 Oktober 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×