Burgemeester bezoekt oudste inwoner van Leiden

Morgenochtend brengt burgemeester Lenferink een bezoek aan mevrouw Johanna Maria Peeters in Huize Roomburgh om haar te feliciteren met haar 104e verjaardag. Mevrouw Peeters is momenteel de oudste inwoner van Leiden. Komende zaterdag viert ze haar verjaardag met al haar neven en nichten. Mevrouw Peeters werd in Leiden geboren op 5 oktober 1902.

Tot haar 65e jaar heeft mevrouw Peeters haar vader verzorgd en ook haar broer en vier zussen konden altijd op haar rekenen. Of het nu ging om de geboorte van een kind of om ziekte of nood, mevrouw Peeters stond altijd voor hen klaar. In het leven van mevrouw Peeters speelt haar familie een belangrijke rol.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×