Politie tevreden over 3 oktoberviering

De politie omschrijft de viering van drie oktober in Leiden dit jaar als een geweldig feest met een fantastische sfeer. Er hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan. Tijdens de optocht raakten er vijf toeschouwers onwel, zij werden met een ambulance afgevoerd. Verder waren er enkele meldingen van dronken personen van wie er één door de politie thuis werd afgeleverd. Een kleine binnenbrand gisteravond in een woning aan de Zaanstraat had de brandweer snel onder controle. Ook de nacht verliep volgens de politie perfect, wel werd er bij kleine incidenten onmiddelijk ingegrepen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot 17 aanhoudingen voor o.a. openbare dronkenschap, mishandeling, diefstal van een fiets, vernieling van een ruit en bedreiging met een mes.

Ook de ondernemers hielden zich keurig aan de sluitingstijden en andere vergunningsvoorwaarden werden nageleefd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×