Levensgevaarlijke situatie op Hoge Rijndijk

De politie is op zoek naar een aantal onbekenden die in de nacht van dinsdag op woensdag voor een aantal levensgevaarlijke situaties hebben gezorgd op de Hoge Rijndijk tussen Zoeterwoude en Hazerswoude. Op vier plaatsen trof de politie obstakels op de weg aan die ernstige ongevallen hadden kunnen veroorzaken als ze niet voortijdig waren ontdekt. Het ging om een ijzeren trap van vier meter lang en ongeveer 400 kilo zwaar die de hele weg versperde. Even verderop stond een grote aanhangwagen dwars over de weg en bij de Rijneke Boulevard lagen een bouwhek en een metalen prullenbak met voet dwars oer de weg. Tot slot lagen er nog een aantal uit de grond getrokken coniferen over de weg. Agenten hebben de weg weer vrij kunnen maken voordat er een ongeluk gebeurde. De politie denkt dat de daders terugkerende feestgangers van het 3 oktoberfeest in Leiden waren.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen met de politie in Leiderdorp via 0900-8844.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×